skip to Main Content
973470449
info@hotelcalpetit.es

Restaurant

La cuina és un dels trets distintius de casa nostra. Oferim una gastronomia variada que combina receptes tradicionals amb plats d’autor. Molts d’ells elaborats amb productes autòctons de la zona o acabats de collir del nostre hort.

Podreu gaudir, en un ambient familiar i tranquil, d’una carta variada per a tots els gustos on mai falta la brasa, així com de menús personalitzats per a cada ocasió especial. També oferim opcions per a celíacs, vegetarians i vegans.

Descobreix la nostra proposta gastronòmica

Són quatre les zones que disposa el restaurant de Cal Petit per als seus comensals. La preferida a l’estiu, tant de dia com de nit, és la terrassa que permet assaborir els nostres plats acompanyats d’unes magnífiques vistes. A l’hivern, en canvi, pren protagonisme la l’espai interior al caliu de la llar de foc.

Els dos menjadors, amb capacitat per a 60 i 130 persones respectivament, culminen els espais gastronòmics de Cal Petit. El primer d’ells, dedicat al petit de la família Esteve: l’Isidre, està decorat amb trofeus i diplomes del motorista aconseguits al llarg de la seva carrera. El segon menjador, decorat amb fusta i dotat de grans finestrals, té la capacitat i el disseny per acollir banquets i esdeveniments de tota mena.

Envoltats de natura i als peus del Pirineu, Cal Petit és el lloc ideal per celebrar els esdeveniments de la teva vida. Amb unes instal·lacions totalment preparades i una proposta gastronòmica variada i elaborada amb productes de proximitat i temporada, els millors moments tindran la celebració que mereixen.

A Cal Petit posem a la teva disposició totes les nostres instal·lacions i les adaptem per celebrar l’esdeveniment que desitges:

  • Casaments, comunions i batejos
  • Aniversaris
  • Reunions de treball o team buildings
  • Tallers i activitats

A Cal Petit sempre hem volgut oferir la millor qualitat gastronòmica i que el client la pugui assaborir. Per aquest motiu, fa un parell d’anys vam començar a conrear, a la vora de l’hotel, les nostres fruites i hortalisses de manera ecològica, sense cap mena de productes químics.

Són quatre les zones que disposa el restaurant de Cal Petit per als seus comensals. La preferida a l’estiu, tant de dia com de nit, és la terrassa que permet assaborir els nostres plats acompanyats d’unes magnífiques vistes. A l’hivern, en canvi, pren protagonisme la l’espai interior al caliu de la llar de foc.

Els dos menjadors, amb capacitat per a 60 i 130 persones respectivament, culminen els espais gastronòmics de Cal Petit. El primer d’ells, dedicat al petit de la família Esteve: l’Isidre, està decorat amb trofeus i diplomes del motorista aconseguits al llarg de la seva carrera. El segon menjador, decorat amb fusta i dotat de grans finestrals, té la capacitat i el disseny per acollir banquets i esdeveniments de tota mena.

Envoltats de natura i als peus del Pirineu, Cal Petit és el lloc ideal per celebrar els esdeveniments de la teva vida. Amb unes instal·lacions totalment preparades i una proposta gastronòmica variada i elaborada amb productes de proximitat i temporada, els millors moments tindran la celebració que mereixen.

A Cal Petit posem a la teva disposició totes les nostres instal·lacions i les adaptem per celebrar l’esdeveniment que desitges:

  • Casaments, comunions i batejos
  • Aniversaris
  • Reunions de treball o team buildings
  • Tallers i activitats

A Cal Petit sempre hem volgut oferir la millor qualitat gastronòmica i que el client la pugui assaborir. Per aquest motiu, fa un parell d’anys vam començar a conrear, a la vora de l’hotel, les nostres fruites i hortalisses de manera ecològica, sense cap mena de productes químics.

Back To Top