ESPAIS GASTRONOMICS

 

Són quatre les zones que disposa el restaurant de Cal Petit per als seus comensals.

La preferida a l’estiu, tant de dia com de nit, és la terrassa que permet assaborir els nostres plats acompanyats d’unes magnífiques vistes.
A l’hivern, en canvi, pren protagonisme la cafeteria i el caliu que desprèn la seva llar de foc.

Els dos menjadors, amb capacitat per a 60 i 300 persones respectivament, culminen els espais gastronòmics de Cal Petit.

El primer d’ells, dedicat al petit de la família Esteve: l’Isidre, està decorat amb trofeus i diplomes del motorista aconseguits al llarg de la seva carrera.
El segon menjador, decorat amb fusta i amb grans finestrams, té la capacitat i el disseny per acollir banquets i esdeveniments de tota mena.


Una de las mejores maneras de evitar los errores de medicaciуn es tomar un papel activo en su propio cuidado de la salud. Es f’cil para los clientes comprar medicamentos en lnea. їComo es posible? їTiene alguna pregunta sobre Kamagra y azitromicina 500 precio? їQu debe usted hablar con un mdico antes de tomar Kamagra? Hay otras preguntas diferentes de la medicina. їQu sabes sobre ? Lo m’s importante que necesitas buscar es . La diabetes, el estrs, la ansiedad y ciertos medicamentos pueden reducir su inters en el sexo. El cuerpo humano no reacciona bien al estrs. Antes de tomar la Kamagra, dgale a su mdico si usted tiene problemas de hgado.