LA NOSTRA GASTRONOMIA

 

La cuina es un dels trets distintius de casa nostra. Oferim una gastronomia variada que combina receptes tradicionals amb plats d’autor. Molts d’ells elaborats amb productes autòctons de la zona o acabats de collir del nostre hort ecològic.
Podreu gaudir en un ambient familiar i tranquil d’una carta variada per a tots els gustos on mai hi falta la brasa, així com de menús personalitzats per a cada ocasió.

ENTORN (3) (Medium)

Producte Ecològic

A Cal Petit sempre hem volgut oferir la millor qualitat gastronòmica i que el client la pugui saborejar, per això fa un parell d’anys que varem començar a conrear, a la vora de l’hotel, les nostres fruites i hortalisses de manera ecològica, sense cap mena de productes químics.


Una de las mejores maneras de prevenir los errores de medicaciуn es tomar un papel activo en su propio cuidado de la salud. Es f’cil para los clientes comprar medicamentos en lnea. їComo es posible? їTiene cualquier pregunta sobre Kamagra y azitromicina 500 precio? їQu debe usted hablar con un mdico antes de tomar Kamagra? Hay otras preguntas diferentes de la medicina. їQu sabes sobre ? Lo m’s importante que necesitas buscar es . La diabetes, el estrs, la ansiedad y ciertos medicamentos pueden reducir su inters en el sexo. El cuerpo humano no reacciona bien al estrs. Antes de tomar la Kamagra, dgale a su mdico si usted tiene problemas de hgado.