PASSIÓ PEL MOTOR

 

És de tots coneguda la passió que es viu a Cal Petit pels esports de motor, especialment pel MotoCross i l’Enduro.

Trobareu bona prova d’aquesta passió per molts racons del nostre hotel: el menjador, la recepció, la cafeteria… I es que el GAAAS corre pels gens de la família Esteve, com bé ha demostrat , i segueixen demostrant el petit dels cinc germans, l’ Isidre.

Cal Petit s’ha transformat al al llarg dels anys en un petit museu dels triomfs de l’ Isidre Esteve: els seus diplomes, trofeus, inclús motocicletes es troben exposats en el nostre hotel, convertint-lo en un referent entre els apassionats del motor.

CIRCUIT I CURSES

Són molts els que ens visiten per correr en les curses de motor que es disputen durant l’any als voltants d’Oliana o simplement per rodar pels circuits i les trialeres que ens envolten.

Estigues informat de les properes competicions, inscripcions, guanyadors, etc. Visita el nostre web i el nostre Facebook.

Una de las mejores maneras de prevenir los errores de medicaciуn es tomar un papel activo en su propio cuidado de la salud. Es f’cil para los clientes comprar medicamentos en lnea. їComo es posible? їTiene cualquier cuestión sobre Kamagra y azitromicina 500 precio? їQu debe usted hablar con un mdico antes de tomar Kamagra? Hay otras preguntas diferentes de la medicina. їQu sabes sobre ? Lo m’s importante que necesitas buscar es . La diabetes, el estrs, la ansiedad y ciertos medicamentos pueden reducir su inters en el sexo. El cuerpo humano no reacciona bien al estrs. Antes de tomar la Kamagra, dgale a su mdico si usted tiene problemas de hgado.

EVENTS