skip to Main Content
973470449
info@hotelcalpetit.es

Si busques destinació per gaudir d’un cap de setmana romàntic, Oliana t’ofereix l’entorn natural i la tranquil·litat idònia per a una escapada en parella. Els seus paisatges, natura i cultura et faran passar uns dies màgics amb el teu ésser estimat.

L’Hotel Cal Petit, ubicat en un entorn privilegiat just a les portes d’Oliana, a l’Alt Urgell i envoltat de la majestuositat dels Pirineus, t’ofereix tots els serveis i l’enclavament perfecte per a un cap de setmana romàntic en parella.

El nostre hotel és molt més que un lloc on allotjar-se; és un refugi enmig de la natura, un racó de tranquil·litat i bellesa natural. Situat a només 5 minuts d’Oliana, aquest hotel familiar t’ofereix habitacions que combinen comoditat i encant en un entorn natural únic. Aquí podràs desconnectar de la rutina diària i submergir-te en un ambient de pau i relax que t’assegura un descans absolut.

Una de les joies de les nostres habitacions és la possibilitat de relaxar-te en un jacuzzi privat, on podràs submergir-te en un bany de bombolles mentre gaudeixes de vistes impressionants dels Pirineus. Aquesta experiència única et permetrà connectar d’una manera especial i reforçar el vostre llaç.

A l’Hotel Cal Petit, entenem la importància de crear moments especials en parella. Per això, t’oferim una varietat d’opcions perquè el vostre cap de setmana romàntic sigui inoblidable. Des d’un deliciós esmorzar servit a la intimitat de la teva habitació fins a un sopar a la nostra terrassa privada, et brindem les eines perquè puguis gaudir al màxim del vostre temps junts.

El nostre restaurant és el lloc perfecte per gaudir d’un sopar tranquil i romàntic. Oferim una oferta gastronòmica que combina tocs tradicionals amb moderns, amb trets de cuina d’autor que et sorprendran. Aquí podràs delectar-te amb sabors exquisits mentre gaudeixes d’un ambient íntim i relaxat.

L’entorn que envolta l’Hotel Cal Petit és ideal per gaudir de passejades romàntiques. Submergeix-te a la naturalesa i explora els paisatges banyats per rius i fonts. Descobreix els vestigis de l’antiga església de Sant Andreu del Castell i l’encant del poble d’Oliana, amb la plaça del Lledoner, la font de la vila i les ermites romàniques. Cada racó és una oportunitat per crear records junts.

El Pack Romàntic: la millor opció per a un cap de setmana en parella

Perquè el teu cap de setmana romàntic sigui encara més especial, t’oferim el nostre Pack Romàntic. Aquest inclou una nit d’allotjament en una habitació Gran Confort per a dues persones, amb esmorzar inclòs. A més, t’obsequiem amb una ampolla de vi blanc, negre o cava, juntament amb uns deliciosos bombons i una decoració romàntica a la teva habitació. És la manera perfecta de començar o de celebrar una història d’amor.

L’Hotel Cal Petit és la destinació ideal per a un cap de setmana romàntic en parella. Fes ja la teva reserva i vine a passar uns dies amb la teva parella als peus dels Pirineus.

Back To Top