skip to Main Content
973470449
info@hotelcalpetit.es

L’Hotel Cal Petit, situat a Oliana, als peus del Pirineu, us ofereix un entorn natural excepcional. Durant la teva estada, podràs relaxar-te i gaudir de les comoditats del nostre allotjament exclusiu, amb piscina i jardins. La diversió està garantida!

El Pirineu és una destinació perfecta per a unes vacances en família. Podràs gaudir d’una naturalesa exuberant i descobrir un ric patrimoni cultural i artístic de primer nivell.

Els encantadors pobles impregnats d’història, les tradicions ancestrals, el turisme actiu i d’aventura adaptat per a totes les edats, la deliciosa gastronomia i l’autenticitat i la simpatia de la població local us brindaran una experiència inoblidable.

Al Pirineu, trobaràs tres destinacions acreditades amb la marca “Naturalesa i Muntanya en Família” per l’Agència Catalana de Turisme: La Vall de Boí (Alta Ribagorça), Les Valls d’Àneu i Pirineus-Noguera Pallaresa (Pallars Sobirà), les quals compten amb una àmplia oferta d’activitats per a totes les edats.

A més, podràs gaudir dels equipaments certificats amb el segell de turisme familiar, com el Zoo del Pirineu d’Odèn (Solsonès), el Ràfting Parc de La Seu d’Urgell (Alt Urgell), el Parc Astronòmic Montsec (Noguera) i La Manreana (Garrigues). Aquests llocs ofereixen activitats i experiències úniques que permetran als més petits estar en contacte amb la fauna salvatge i gaudir d’un entorn natural fascinant.

Les vacances són moments ideals per gaudir en família i crear records inoblidables. Compartir i viure les experiències d’un viatge, descobrir nous llocs, jugar junts i practicar esports exteriors són activitats que enfortiran els vincles familiars.

Vacances al Pirineu amb tota la família

Després d’un dia ple d’aventures i turisme al Pirineu, el nostre exclusiu hotel familiar és el lloc perfecte per descansar i relaxar-te. Situat en un enclavament privilegiat a l’entrada del Pirineu lleidatà, el nostre emblemàtic allotjament t’ofereix habitacions amb gran confort i una qualitat gastronòmica inigualable al mig de la naturalesa.

L’Hotel Cal Petit està construït al pur estil de muntanya, amb fusta i pedra natural, fet que crea un ambient acollidor i tradicional. Aquí trobaràs pau, tranquil·litat i un entorn natural per desconnectar i gaudir en família. El nostre compromís amb el relax i el benestar garanteix una estada plaent i plena de comoditats.

Valorem la familiaritat i la proximitat al tracte amb els nostres clients. El nostre equip de professionals està compromès a oferir una atenció personalitzada, prestant atenció als detalls i amb una clara vocació de servei. Ens esforcem per oferir la millor experiència als nostres hostes, garantint qualitat i excel·lència en cada aspecte de la vostra estada.

A més, el nostre hotel compta amb instal·lacions i serveis adaptats especialment per als més petits de la família. Disposem d’una piscina perquè puguin gaudir i refrescar-se, així com un petit parc infantil on podran jugar i divertir-se en un entorn segur i agradable.

Vine a descobrir els Pirineus i gaudeix d’unes vacances familiars inoblidables. Submergeix-te a la natura, explora muntanyes i senders, i relaxa’t al nostre hotel envoltat de comoditats i bellesa natural. No esperis més i reserva la teva escapada familiar avui mateix![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][/vc_section]

Back To Top