skip to Main Content
973470449
info@hotelcalpetit.es

A Oliana, Alt Urgell, s’hi amaga un paradís per als amants dels esports d’aventura. Un dels més practicats és l’escalada. Oliana gaudeix d’un gran nombre de vies ferrades que et proporcionaran una experiència inoblidable en un entorn natural excepcional.

Si busques viure moments d’emoció i adrenalina mentre explores impressionants paisatges, no et pots perdre les següents 3 rutes de vies ferrades a prop de l’Hotel Cal Petit:

  1. Via Ferrada de la Serra de les Canals (Oliana)

Si vols iniciar-te al món de les vies ferrades, aquest és el lloc perfecte per fer-ho. Situada a Oliana, la Via Ferrada Serra de les Canals ofereix un emocionant recorregut entre roques, passos aeris, cables i grapes. Descobreix mil i una sensacions mentre t’endinses en un dels llocs més sorprenents de Catalunya. Amb un nivell de dificultat K2/K3 és ideal per a principiants i el temps estimat de recorregut és d’aproximadament 3 hores.

  1. Via Ferrada Roca Narieda (Fígols i Alinyà)

Per als més intrèpids i experimentats, la Via Ferrada Roca Narieda és una excel·lent opció. Amb una longitud de 1.119 metres, aquesta ruta equipada destaca com una de les més llargues d’Espanya. L’itinerari combina un primer sector K3 esportiu amb un segon sector K4, on t’enfrontaràs a passos aeris i una escala en espiral. Prepara’t per a una experiència emocionant que et mantindrà captivat durant aproximadament 2 hores i 15 minuts. Està situada a 45 minuts de l’Hotel Cal Petit.

  1. Via Ferrada La Roca de Sant Ponç (Alinyà)

Si busques una ruta més curta però igualment emocionant, la Via Ferrada La Roca de Sant Ponç et sorprendrà. Amb un recorregut en ziga-zaga amb prou feines vertical, aquesta via ferrada de nivell K1 és perfecta per a aquells que volen iniciar-se en aquest emocionant esport. En només 10 minuts arribaràs al mirador de la Roca de Sant Ponç, gaudint de vistes impressionants. Aquesta via es troba ubicada a només 25 minuts amb cotxe de l’Hotel Cal Petit.

Vies ferrades a l’Alt Urgell: on allotjar-se?

Recorda que, en practicar vies ferrades, la seguretat és primordial. És essencial anar ben acompanyat, seguir les instruccions i fer servir l’equip adequat. A l’Hotel Cal Petit, estem compromesos amb el teu benestar, i la nostra recepció està sempre disposada a brindar-te tota la informació que necessites per gaudir d’aquestes aventures de manera segura.

A més, no hi ha millor lloc per allotjar-se durant aquestes emocionants escapades que el nostre hotel. Et sentiràs com a casa i comptaràs amb tot el suport i comoditats necessàries perquè aquesta experiència sigui inoblidable. Les nostres habitacions disposen de tots els serveis perquè puguis descansar després d’un intens dia d’escalada.

Reserva ara i prepara’t per viure moments emocionants a les altures des de les vies ferrades de l’Alt Urgell i d’Oliana.

Back To Top