skip to Main Content
973470449
info@hotelcalpetit.es

5 propostes de turisme de natura a l’Alt Urgell

Si ets un amant de la natura, probablement ja coneixeràs tota l’àrea ubicada als peus dels Pirineus, un indret ideal per fer turisme de natura a l’Alt Urgell. Ubicats en un entorn privilegiat, entre rius i fonts, des de l’hotel Cal Petit us recomanem venir a descobrir aquesta terra de pantans i visitar Oliana, un paratge enmig de la natura. A continuació us proposem 5 plans de turisme de natura a l’Alt Urgell que us enamoraran!

  • Visitar pobles amb encant

Venir a fer turisme de natura a l’Alt Urgell significa gaudir dels paisatges, però també descobrir alguns dels municipis que conformen aquesta zona, amb totes les seves peculiaritats. Visitant Oliana descobrireu un poble al bell mig de la natura, ubicat entre rius i fonts, entre el pantà d’Oliana i el del Rialb. A Cal Petit recomanem la visita de l’església de Sant Andreu del Castell i l’antic Pou del Gel, la plaça del Lledoner, la Font de la Vil·la o fer una petita ruta per les diverses ermites romàniques. Us encantarà! 

  • Descobrir les muntanyes i els paisatges naturals 

Un dels grans plaers de fer una escapada de turisme de natura a l’Alt Urgell és poder gaudir de les diferents rutes que trobem, cadascuna d’elles amb unes característiques pròpies. A Cal Petit sabem que hi ha moltes opcions, per això us recomanem visitar la ruta al voltant de la Roca del Corb i Sant Honorat, un itinerari que permet conèixer les curioses formacions rocoses que s’han format al llarg dels anys gràcies a l’erosió de la pedra. 

També us resultarà interessant durant la vostra estada fent turisme de natura a l’Alt Urgell, visitar el Camí de les Fonts de Peramola, l’Espai Natura Muntanya d’Alinyà o descobrir algun dels més de 30 itineraris a peu per l’Alt Urgell. Un cop acabeu l’excursió us esperem per gaudir de tot el descans i confort al nostre hotel. 

  • Conèixer els pantans 

L’Alt Urgell és una zona privilegiada per a la pesca, on podem trobar indrets singulars com els vedats de Ponts i Oliana al riu Segre, i el Rialb, conegut per les seves aigües transparents i cristal·lines, al paratge anomenat Forat del Buli, una atracció fantàstica per practicar esports aquàtics com fer caiac o paddle surf, provar el barranquisme al riu Rialb, el ràfting o fins i tot l’escalada. A Cal Petit us convidem a venir a descobrir els nostres pantans i a aprofitar tot el que ens ofereixen fent turisme de natura a l’Alt Urgell. 

  • Gaudir de la gastronomia

La cuina de l’Alt Urgell, coneguda com a la cuina de l’Urgellet, es marca per la seva naturalesa de valls muntanyenques i de productes procedents de caça i pesca. El Restaurant de Cal Petit ofereix una proposta gastronòmica de referència al territori, elaborada amb els millors productes de proximitat i temporada, ideal per a aquells que vulguin fer turisme de natura a l’Alt Urgell i gaudir del millor de la nostra gastronomia a través d’una cuina d’autor que barreja la tradició  amb un toc modern. Veniu a provar-la!

  • Dormir en un entorn ideal

Allotjar-se al nostre hotel significa gaudir de la nostra terra exercint un turisme de natura a l’Alt Urgell responsable i de qualitat, gràcies a la nostra vinculació amb els productors locals, el petit comerç, la gent i la cultura de la nostra terra. Visitant-nos podreu gaudir d’una estada ideal en família, amb amics o en parella, i sempre acompanyats de les vostres mascotes, ja que el nostre és un hotel pet-friendly i disposem d’habitacions equipades amb terrassa i amplis espais exteriors. 

El nostre hotel familiar, ubicat a l’entrada d’Oliana, ofereix habitacions amb un gran confort i una qualitat gastronòmica inigualable enmig de la natura. Cal Petit és un establiment emblemàtic, gestionat per la família des de fa tres generacions, cosa que fa que el tracte amb els nostres clients i la nostra atenció al detall sigui inigualable. La familiaritat i la qualitat, a més de la pau i la tranquil·litat dels nostres clients són les nostres prioritats. 

Fes la teva reserva ara a info@hotelcalpetit.es o bé trucant al 973470449

Back To Top