skip to Main Content
973470449
info@hotelcalpetit.es

Hotel i restaurant a l’Alt Urgell

Estàs pensant a fer una escapada a la natura i vols gaudir del millor descans i confort? Encara no has visitat els Pirineus i vols descobrir els seus encants? Vine a Cal Petit i descobreix un hotel i restaurant a l’Alt Urgell que no et deixarà indiferent. A continuació t’expliquem per què! 

Situats en un entorn privilegiat, a l’entrada d’Oliana, un preciós poble al peu dels Pirineus, trobem l’Hotel Cal Petit, un hotel i restaurant a l’Alt Urgell que destaca per ser un allotjament familiar on podreu gaudir d’una estança de total desconnexió i tranquil·litat. Ubicat en un acollidor edifici de pedra i fusta, el nostre hotel s’integra a la natura i en l’entorn rural. Cal Petit combina l’essència tradicional amb els avantatges dels temps moderns. Si ens visiteu, estem segurs que us enamorareu dels nostres paisatges, la cuina i el tracte càlid i familiar que ofereix la família Esteve, creant un ambient de pau i confort que no oblidareu. 

El nostre hotel i restaurant a l’Alt Urgell és un indret de referència a la zona, que destaca per la nostra ubicació enmig de la natura, en terra de pantans i envoltats d’un meravellós patrimoni cultural i artístic, on destaquen les esglésies i ermites romàniques d’època medieval. Es tracta d’un lloc ideal per fer una escapada a la muntanya, desconnectar i descobrir la bellesa d’aquesta zona. 

Al nostre restaurant de referència al territori trobareu una deliciosa proposta gastronòmica elaborada amb el millor de la terra, productes de proximitat i de temporada, molts d’ells procedents del nostre propi hort. La nostra proposta culinària engloba una cuina tradicional amb la moderna cuina d’autor, oferint diversos plats típics de la cuina de la zona com el civet de senglar, un plat que no podeu deixar de tastar. Si veniu a tastar la carta del nostre hotel i restaurant a l’Alt Urgell descobrireu que aquesta és diferent segons la temporada d’estiu i d’hivern, a l’estiu també podreu gaudir d’un menú. 

La vinculació amb el territori del nostre hotel i restaurant a l’Alt Urgell és molt estreta. A Cal Petit fomentem un turisme responsable i de qualitat, afavorint l’economia local i donant suport a les iniciatives comunitàries del territori. L’amor per la natura i l’ambient familiar es plasmen en l’atenció al detall del nostre servei, oferint un tracte ideal i creant un ambient de relax i benestar únic, cosa que garanteix la millor estada per als nostres visitants. 

Les nostres habitacions ofereixen el millor descans a l’hotel i restaurant a l’Alt Urgell on trobareu una suite amb jacuzzi, diverses habitacions familiars i habitacions amb terrassa pròpia per aquells que vinguin acompanyats de la seva mascota. També comptem amb 2 piscines d’aigua salada i un parc infantil amb cabana de fusta, gronxadors i tobogan. 

Cal Petit és un lloc ideal on allotjar-se si visiteu els Pirineus o l’àrea propera a Andorra. Podeu fer la vostra reserva a info@hotelcalpetit.es o bé trucant al 973470449

Back To Top