skip to Main Content
973470449
info@hotelcalpetit.es

Escapada romàntica als peus del Pirineu

L’any està ple de dates assenyalades per celebrar l’amor en parella. El dia de Sant Valentí o Sant Jordi en són només un exemple, però qualsevol època de l’any és un bon moment per celebrar-lo. L’amor no s’ha de descuidar, i precisament per aquest motiu és important trobar moments per gaudir exclusivament de la parella, sense distraccions. I per què no fer-ho organitzant una escapada romàntica als peus del Pirineu?

Moments per desconnectar, on les rutines i les preocupacions del dia a dia desapareixen, i on tota l’atenció se centra a enfortir els lligams de parella i demostrar l’amor cap a la persona estimada. I tot esdevé encara més especial quan se celebra rodejat d’un paisatge únic i una gastronomia cuidada en la qual els productes locals de muntanya són els protagonistes. Per això, l’hotel Cal Petit és la destinació ideal per a aquelles parelles que volen descobrir nous indrets envoltats de natura al mateix temps que celebren el seu amor. 

D’entre les diferents opcions, l’hotel compta amb una gran tipologia d’habitacions dobles, totes elles amb terrassa privada i amb una llarga llista de serveis perquè l’estada sigui confortable. 

En aquest cas, i per les ocasions més especials, Cal Petit ofereix un pack romàntic que consta d’una nit d’allotjament en una habitació Gran Confort per a dues persones amb esmorzar inclòs, una ampolla de vi blanc, negre o cava, bombons i decoració romàntica. 

Per completar l’experiència d’una escapada romàntica als peus del Pirineu, res millor que un sopar o dinar a l’altura de l’ocasió. El restaurant de Cal Petit, amb llarga tradició, ofereix una gastronomia que combina les receptes més tradicionals amb els plats d’autor, respectant sempre el protagonisme dels productes de la zona i apostant al cent per cent per una cuina de proximitat. En aquest sentit, molts dels plats s’elaboren amb productes acabats de collir de l’hort del mateix hotel. 

Entre l’oferta gastronòmica hi ha opcions per tota mena de gustos i dietes: mai falta la brasa, però hi ha nombroses opcions per a celíacs, vegetarians i vegans, per tal que el client sempre quedi totalment satisfet.

Altrament, la tranquil·litat i la calma que aporta l’entorn de l’hotel ubicat a Oliana, amb un paisatge únic i allunyat de les grans ciutats, acaben d’aportar la màgia necessària per esprémer l’estada al màxim. A més, en cas de voler fer alguna excursió o sortida, el personal de l’hotel disposa de tota la informació sobre les diferents rutes i opcions per conèixer els itineraris i pobles que envolten l’hotel.

La combinació d’una habitació romàntica amb totes les comoditats, un restaurant de qualitat que es basa en destacar el valor del producte local i el paisatge que envolta Cal Petit fan que qualsevol estada en parella sigui inoblidable. Gaudeix del pack romàntic o consulta la resta de tipologies d’habitacions. Reserva la teva estada trucant al número 973470449 o enviant un correu electrònic a info@hotelcalpetit.es. Regala amor, regala una escapada romàntica als peus del Pirineu. Cal Petit us espera!

Back To Top