skip to Main Content
973470449
info@hotelcalpetit.es

Restaurant de cuina de muntanya

La cuina de l’Urgellet troba el seu lloc en el menjador de Cal Petit, un restaurant de cuina de muntanya. Situat de camí als Pirineus, és un dels establiments gastronòmics més freqüentats de la zona, tant per persones que es troben de pas com per la clientela de l’hotel.

La seva carta, rica i variada, ofereix una gran oferta de plats típics catalans, elaborats amb productes de proximitat i, fins i tot, de producció pròpia, provinents de l’hort de l’hotel. Els sabors, textures i olors característics de l’Alt Urgell es transmeten als plats de Cal Petit, on es combina la cuina tradicional de muntanya amb tocs moderns d’autor. Tant si estàs de pas com si vens a passar uns dies a l’hotel, et recomanem que aprofitis per a descobrir la gastronomia de la zona en el Restaurant Cal Petit i que tastis els sabors de la muntanya. 

Restaurant de cuina de muntanya de l’Alt Urgell

El Restaurant Cal Petit és, i ha estat, durant anys un referent de la cuina de muntanya, en tot el territori. Visitat no només pels clients de l’hotel, sinó també per famílies, parelles, ciclistes i amants del motor, els quals decideixen apropar-se fins a Oliana per a degustar l’autèntic menjar casolà de l’alta muntanya.

Els plats que s’ofereixen a Cal Petit s’actualitzen segons l’època de l’any i dels aliments presents en cada temporada. Així, la carta sempre presenta ingredients de proximitat i del temps, creant elaboracions pròpies del territori i de la llarga tradició gastronòmica de la zona.

Un dels plats més exitosos de Cal Petit és el civet de senglar, disponible durant els mesos de setembre a maig. Com a bon restaurant de cuina de muntanya, no poden faltar totes aquelles receptes i plats típics de la zona on es troba i de la cuina de l’Alt Urgell.

Altres especialitats que podran degustar els qui s’hi apropin són:

  • Carns a la brasa
  • Guisats
  • Foie de la casa trufat amb salsa d’Oporto
  • Cargols a la cassola 
  • Espatlla de xai al forn
  • Escudella catalana “Cal Petit” 

Restaurant de referència

El restaurant de cuina de muntanya Cal Petit ofereix una experiència gastronòmica tradicional i, a la vegada, moderna, amb tocs de cuina d’autor. Els comensals trobaran la carta d’estiu i d’hivern, segons l’època, per tal d’adaptar-se als ingredients més frescos i de proximitat. D’aquesta manera, en les elaboracions es poden degustar hortalisses i verdures conreades en l’hort del restaurant.

També es disposa d’un menú diari, ofert fins i tot a l’estiu. D’aquesta manera, la cuina de Cal Petit es troba oberta a tothom. Si estàs de ruta cap a Andorra o els Pirineus, no dubtis a fer una parada i degustar l’autèntica cuina tradicional de l’Urgellet.

Si en canvi, has fet una ruta amb bicicleta o moto i vols acabar la jornada amb un bon dinar amb els amics, Cal Petit t’ofereix l’espai i l’entorn perfecte per a gaudir d’un bon menjar. Vine a descobrir la gastronomia que ofereix Cal Petit durant tot l’any, un restaurant de cuina de muntanya envoltat d’una natura extraordinària.

Back To Top