skip to Main Content
973470449
info@hotelcalpetit.es

Gaudeix d’activitats familiars al pantà d’Oliana

Has pensat a passar uns dies diferents aquest mes d’agost al costat dels teus éssers estimats? És el moment que coneguis la proposta d’activitats familiars al Pantà d’Oliana! Estem segurs que a través d’aquestes passareu un dia ple de rialles, on l’entreteniment està més que garantit. Ha arribat l’hora d’aventurar-vos en aquestes activitats que fa temps us mereixeu per tornar a vibrar i connectar amb la família.

Quines activitats familiars puc fer a l’embassament d’Oliana?

En primer lloc, les activitats familiars al Pantà d’Oliana que us recomanem són les aquàtiques. D’aquesta manera, podràs passar una jornada refrescant dins aquests dies d’agost amb tanta calor. Deixa enrere la sensació d’asfíxia i fes-te una capbussada fent caiac a través d’una excursió guiada en plena natura mitjançant la qual podràs descobrir la flora i la fauna del medi aquàtic i de la ribera.

Aquesta pràctica està pensada per a nens a partir de 6 anys i dins de la barqueta hi caben 1, 2, 3 o 4 persones. La durada de l’activitat s’estima en unes dues hores en què, a banda de deixar-te impressionar pel paisatge envoltat de muntanyes, visitaràs llocs amagats als quals només es pot accedir amb caiac, desembocadures de rius, zones de platja solitàries, penya-segats rocosos, etc.

D’altra banda, deixant de banda l’aigua, hi ha una altra activitat perfecta per fer en família: la ruta senderista del “Pantà d’Oliana de Coll de Nargó”. Gràcies al seu agradable passeig gairebé sense desnivell el fa apte perquè els nens petits també puguin envoltar a peu el Pantà d’Oliana.

La distància que recorreràs és una mica més de 4 km, que es fan tranquil·lament en 1h30′. Com que es tracta d’un camí força assolellat, pots aprofitar per fer-la després d’haver practicat caiac al matí, així evites les hores on el sol enganxa més fort. Cal destacar que és una ruta circular, una cosa molt ben valorada perquè així acabes on havies començat.

Busques un lloc tranquil per allotjar-te?

A Cal Petit som un hotel ubicat a l’entrada d’Oliana (Alt Urgell), als peus del Pirineu. A través d’un exclusiu estil de vida pirinenc, que combina la tradició i la modernitat, ens considerem un hotel familiar de muntanya fet per gaudir i desconnectar amb tranquil·litat, que us anirà de luxe per arribar fàcilment a les activitats familiars al Pantà d’Oliana que t’hem proposat, ja que som a tan sols uns minuts.

Com comentem, és ideal per a passatgers que busquen pau i relax, perquè es troba en un entorn natural. Compta amb una meravellosa piscina exterior, que et farà gaudir d’unes vistes que semblen tretes de postal, perquè et relaxis després d’un dia actiu en família.

No esperis més perquè no trobaràs res de semblant. Reserva ja la teva habitació i no et quedis sense! Només et portarà un parell de minuts.

Back To Top