skip to Main Content
973470449
info@hotelcalpetit.es

3 Vies ferrades a l’Alt Urgell

L’aventura, l’esport i un punt d’emoció és el que experimentaràs si et llances a experimentar la pràctica de les vies ferrades a l’Alt Urgell. Sens dubte, aquesta és una de les zones més trepidants perquè puguis escalar i enfilar parets i a cada pas sentir la connexió de la natura en tot el cos i una satisfacció mental, cada vegada més gran, en aconseguir anar avançant.

Estàs disposat a viure emocions d’alçada amb les vies ferrades a l’Alt Urgell?

Si la resposta és afirmativa, queda’t perquè t’explicarem les tres millors rutes per fer vies ferrades a l’Alt Urgell. Som-hi!

La Roca de Sant Ponç (Alinyà)

Començant per un nivell fàcil, l’itinerari que contempla La Roca de Sant Ponç és senzill i apte per poder-ho fer sense cap mena de dificultat, ja que és considerada com a K1. És un recorregut en zig-zag amb prou feines vertical que en 10 minuts es té fet. Amb unes poques grapes i cable de seguretat n’hi ha prou per pujar al cim, on t’esperen unes bones vistes a la serra del Port de Compte.

Serra de les Canals (Oliana)

Aquesta ruta és ideal, ja que pot ser tant per a experts com per a persones que volen tenir un primer contacte amb aquest esport. Disposa d’un primer tram familiar i un segon sector vertical, més exposat i una mica atlètic. A més, és perfecta per fer-la a qualsevol època de l’any, encara que ara que ens trobem a l’estiu us recomanem començar aviat per no patir tanta calor. El seu bon estat fa que el temps de recorregut es pugui executar amb 1h20′.

Roca Narieda (Fígols i Alinyà)

Els 1119 m de ruta equipada fa que aquesta via ferrada estigui enfocada cap a experts, ja que són 7h de recorregut, fet que la fa una de les més llargues d’Espanya. Tot i que ja t’avisem que com t’encanti contemplar el paisatge, potser trigaràs una mica més a recórrer-la perquè les espectaculars parets de la Roca Narieda et deixaran fascinat. Finalment, cal destacar que cadascú ha de portar botes de canya alta o sabatilles esportives, roba i motxilla còmoda per a l’activitat i beguda.

Vols gaudir de les vies ferrades de l’Alt Urgell des del millor allotjament?

Si us ve de gust estar tan a prop de les millors vies ferrades de l’Alt Urgell com allotjar-vos en un ambient on seguir gaudint d’un entorn privilegiat enmig de la natura solcada entre rius i fonts, el vostre lloc ideal es troba a l’Hotel Cal Petit!

En aquest espai podràs gaudir d’unes vacances actives alhora que descanses i gaudeixes del relax que es respira a les nostres instal·lacions, on comptem amb una excel·lent piscina exterior per refrescar-te després de l’exercici i un magnífic restaurant perquè reposis forces del desgast físic.

No deixis que t’ho expliquin i experimenta tu mateix com són les vies ferrades a l’Alt Urgell. Reserva en menys de cinc minuts amb nosaltres i viu unes vacances al complet!

Back To Top