skip to Main Content
973470449
info@hotelcalpetit.es

Què veure a Oliana en un cap de setmana?

Si vols veure què hi ha a Oliana en un cap de setmana, estigues atent perquè a continuació t’exposem uns plans que són irresistibles. Aquest municipi, enmig d’una naturalesa solcada de rius i fonts, també acull gran quantitat de patrimoni cultural. Així que, si no vols perdre’t res, estigues atent perquè nosaltres ens encarreguem d’explicar-te-les.

Oliana en un cap de setmana

Què visitar

Així com atractius turístics que si vens a Oliana no et pots perdre, des del punt de vista patrimonial, destaquen dos llocs imponents. En primera posició hi ha l’església de Sant Andreu del Castell. Una obra romànica del segle XI que està catalogada com a “Bé Cultural d’Interès Nacional”. Situada al vessant sud de la serra de les Canals, ofereix unes magnífiques vistes als voltants.

Tot seguit recomanem visitar l’antic Pou de Glaç del segle XVIII. Aquest lloc va ser un pes molt important en els temps antics perquè aquí es duia a terme la conservació del gel i la neu de l’hivern per als mesos més càlids. Un bé molt preuat que entre els grecs i els romans només podia consumir-ho la gent més rica. Finalment, com a dada curiosa, els habitants de la zona comentaven que els nadons no els portava una cigonya, sinó que sortien d’aquest pou.

Quines activitats fer

L’orografia accidentada a causa del pas del Segre per aquest territori va crear profunds congostos, els quals coneixem avui dia com una terra de pantans. D’aquí neix l’emblemàtic Pantà d’Oliana, el qual pots aprofitar per fer activitats com el piragüisme, el caiac o les excursions en plena natura mitjançant la qual podràs descobrir la flora i la fauna del medi aquàtic i de la ribera.

A més, Oliana és un municipi perfecte per realitzar activitats que despertin la teva adrenalina de cop com, per exemple, parapent o vies ferrades. Però, per si no n’hi hagués prou, hi trobaràs innombrables rutes per fer tant a peu com amb bicicleta o moto. Finalment, ja que hem tret el tema de les rutes, la Serra d’Oliana és una parada obligatòria. Perd-t’hi i troba rutes i miradors preciosos.

No saps on allotjar-te?

Per poder visitar Oliana en un cap de setmana, què millor que allotjar-se a Oliana? Cal Petit és un hotel i restaurant ubicat en aquest municipi on cal destacar la pau i tranquil·litat que es respira a les seves instal·lacions. El relax i el benestar és una de les premisses que els nostres clients valoren molt positivament. Això assegura una estada amb totes les garanties de descans.

Envoltats d’un ambient completament natural, també comptem amb el magnífic servei d’una piscina exterior on relaxar-vos després d’un dia actiu de turisme amb totes les activitats i llocs a visitar que us hem proposat.

Vine a passar un fantàstic cap de setmana a Oliana amb nosaltres, però per això no oblidis reservar la teva habitació! A què estàs esperant?

Back To Top