skip to Main Content
973470449
info@hotelcalpetit.es

Hotel familiar a l’Alt Urgell

Situat en un entorn natural inigualable, de gran tranquil·litat i bellesa, trobem Cal Petit, un hotel familiar a l’Alt Urgell. Gestionat per la família que el regenta des de fa 3 generacions, han sabut crear un indret acollidor per a totes aquelles famílies que desitgen passar uns dies divertits i rodejats de naturalesa.

L’Hotel Restaurant Cal Petit està situat a Oliana, als peus dels Pirineus. Parada indispensable per a tots aquells que busquen desconnectar i visita obligatòria pels amants de la gastronomia i de la muntanya. En tractar-se d’un hotel gestionat per tota la família Esteve, fa que el servei que es dona sigui molt proper als clients, tenint cura de tots els detalls i intentant que tothom es trobi com a casa. Creant així una atmosfera càlida i la sensació d’estar envoltat d’una gran família.

Cal Petit, un hotel familiar a l’Alt Urgell

Quan viatges amb família, el que busques és trobar un allotjament on et sentis com a casa, a gust, que desprengui molt caliu i que faci sentir còmode a tots els membres de la família. Cal Petit ho coneix molt bé, i per això ha intentat mantenir, des de l’inici, un ambient familiar en tots els racons de l’hotel.

Per poder transmetre a tots els seus clients el caliu que desprèn Cal Petit, la família ha sabut tenir cura de tots els detalls de l’hotel. D’aquesta manera ofereix un allotjament amb tot el confort i la modernitat d’unes instal·lacions a l’ordre del dia, però sense perdre el caràcter rústic i rural que caracteritza tant l’entorn com l’edifici.

La vocació per l’hostaleria i la restauració de la família que gestiona Cal Petit, fa que tots els clients que visiten l’allotjament se sentin atesos amb professionalitat i proximitat. El personal sap en tot moment què necessita el client per a fer-lo sentir a gust i com a casa.

L’entorn de Cal Petit

Just a l’entrada d’Oliana està situat l’hotel familiar Cal Petit, a l’Alt Urgell. Un entorn amb una situació privilegiada, camí del Pirineu i envoltat d’una natura frondosa, de rius, fonts i pantans, com el pantà d’Oliana i el pantà de Rialb.

Oliana és un petit poble de poc més de 1800 habitants, amb el nucli antic situat dalt d’un turó. El municipi destaca per presentar nombrosos vestigis del patrimoni cultural de Catalunya. Així, el visitant podrà gaudir de l’església romànica de Sant Andreu del Castell i l’antic pou de glaç. Recomanem fer una ruta amb tota la família per la serra d’Oliana, per contemplar una panoràmica del poble i de les muntanyes que l’envolten.

Si busques un hotel familiar a l’Alt Urgell, no dubtis a visitar Cal Petit, un hotel restaurant de llarga tradició familiar, rodejat d’una naturalesa exuberant i de nombroses activitats a l’aire lliure per a tota la família. Vine a passar uns dies amb tota la família i gaudeix d’una estada envoltada de naturalesa. Reserva ara la teva habitació.

Back To Top