skip to Main Content
973470449
info@hotelcalpetit.es

Hotel amb encant als peus del Pirineu

Cal Petit és un hotel amb encant als peus del Pirineu. La seva ubicació l’ha convertit en un referent del turisme familiar de muntanya. Així, totes aquelles persones que decideixen passar uns dies envoltats de naturalesa i de tranquil·litat, troben en l’hotel Cal Petit l’indret idoni per a les seves vacances.

L’hotel està situat a l’entrada del municipi d’Oliana, a la comarca de l’Alt Urgell. Abraçat per muntanyes, pantans, vegetació diversa, rius i un ric patrimoni cultural, ofereix a tots els seus visitants una estada en un entorn de relax, pau i tranquil·litat. Et podràs allotjar en un hotel amb encant que ofereix totes les comoditats sense perdre el seu caràcter rural.

Cal Petit, un hotel amb encant als peus de Pirineu

L’Hotel Cal Petit es converteix en una opció ideal a l’hora d’escollir una destinació per passar uns dies de plena desconnexió, gaudir de la natura i realitzar itineraris amb panoràmiques espectaculars. Oliana és un petit municipi que destaca per l’encant dels seus carrers, els quals conserven l’antic traçat medieval, i per estar envoltat de muntanyes i de pantans, com el d’Oliana i el de Rialb. Sens dubte, un entorn que evoca a un gran assossec i serenor.

Situat als peus del Pirineu, es tracta d’un hotel de muntanya, un edifici de pedra i fusta, en sintonia amb el seu entorn rural. Les vistes des de les terrasses de les habitacions i del menjador evoquen a moments de contemplació, tot relaxant i desconnectant la ment. Un altre dels atractius d’aquest hotel amb encant situat a camí dels Pirineus són les dues piscines de les quals disposa, una gran d’aigua salada i una per a nens. Totes elles, juntament amb un jacuzzi, es troben cobertes amb una cúpula per allargar la temporada de bany.

Una experiència plena de pau i tranquil·litat

Allotjar-se a l’Hotel Cal Petit és gaudir d’una experiència totalment diferent. A l’estar envoltat de muntanyes i natura, fa que els seus hostes puguin gaudir d’uns dies plens de quietud i de silenci.

Llevar-te amb els primers raigs de sol i contemplar les muntanyes per la finestra de l’habitació, fer un bon esmorzar amb productes de proximitat i de gran qualitat, relaxar-te en la piscina d’aigua salada, gaudir d’una bona passejada pel poble, realitzar un dels diversos senders que transcorren per la Serra d’Oliana… Tot això i més són algunes de les activitats que podràs experimentar en un entorn evocador, gaudint de la quietud i del benestar que ofereix aquest allotjament.

Durant la teva estada, no només et deixaràs emportar per la calma que un lloc així transmet, sinó que també podràs viure una experiència gastronòmica de gran qualitat. El restaurant de Cal Petit és un referent a la zona. Podràs tastar productes de proximitat i de temporada, tots presents en els seus plats de cuina tradicional amb tocs d’autor.

Vine a passar uns dies de pau total i de connexió amb la natura. Relaxa’t en un hotel amb encant als peus del Pirineu i gaudeix del benestar i del confort que ofereixen les instal·lacions d’aquest allotjament situat en plena naturalesa i tranquil·litat.

Back To Top