skip to Main Content
973470449
info@hotelcalpetit.es

No et perdis aquestes rutes en moto pel Pirineu

Ets amant de la carretera? Ets fan de les motos? T’agrada la velocitat? Bé, en realitat t’aconsellem que segueixis els límits de velocitat establerts per garantir la teva seguretat. Tot i això, reuneixes tots els requisits perquè et sedueixin les rutes amb moto pel Pirineu que et descobrirem. Treu el fre de mà i agafa’t bé perquè venen corbes!

Les millors rutes amb moto pel Pirineu

La ruta amb moto transpirinenca és una de les rutes estrelles per als amants dels motors. Destaquen les carreteres corbes i unes vistes d’infart. Tot i que, ja saps, intenta no distreure’t massa mirant el paisatge i mantingues ben posada la vista a la carretera. 

Estàs preparat per descobrir una immersió total a la natura salvatge? La ruta transpirinenca consisteix en 6 etapes, tu ja decideixes si ho fas per trams o tota de cop!

  • Primera etapa: Cap de Creus a Maçanet de Cabrenys. Distància de 67,5 km. Comença a Girona, concretament al Parc Natural del Cap de Creus. És un molt bon inici de ruta, ja que s’ubica a l’emblemàtic poble de Cadaqués.
  • Segona etapa: de Maçanet de Cabrenys a Puigcerdà. Distància de 153 km. Aquesta etapa passa per alguns dels punts més bells de tot el Pirineu Català.
  • Tercera etapa: de Puigcerdà a Viella. Distància de 172 km. Passat Puigcerdà, t’endinsaràs en un munt de poblets típics de muntanya amb moltíssima personalitat, com Bellver de la Cerdanya o Arsèguel.
  • Quarta etapa: de Vielha a Formigal. Distància de 194 km. Canviem de territori, aquí ja conduiràs per carreteres aragoneses, les quals encara tenen el llistó molt alt.
  • Cinquena etapa: de Formigal fins a Saint Jean Pied de Port. Distància de 151 km. La ruta et farà travessar la frontera cap a França. Paisatges que et faran perdre tots els sentits; una carretera buida per on creuen vaques i ovelles.
  • Sisena etapa: de Saint Jean Pied de Port a Hondarribia. Distància de 77,5 km. Camí senzill per finalitzar la ruta transpirinenca amb moto, ja que els quilòmetres aguaiten. Quan arribis a la meta ho pots anar a celebrar de bar a bar gaudint d’uns bons pinxos.

Cal Petit, un gran ambient motorista

Aparca la moto i vine a gaudir de Cal Petit, un exclusiu hotel de vida pirinenca situat en un enclavament privilegiat a l’entrada del Pirineu Lleidatà. A les nostres instal·lacions es respira un espectacular ambient motorista gràcies a la cultura motora que es consolida degut al fet que la nostra ubicació és pas de rutes amb moto pel Pirineu.

Molts motoristes pelegrins ens tenen com a lloc de referència perquè disposem de garatge per aparcar la moto, però, a més, un petit espai amb eines per a la reparació del vostre millor amic de dues rodes.

Aprofita per passar la nit a una de les nostres habitacions o fer un descans i agafar forces menjant al nostre restaurant, el qual combina els plats més memorables del Pirineu amb productes de temporada i proximitat.

No deixis que et fem més spoilers i llançat tu a l’asfalt per descobrir aquestes meravelloses rutes amb moto pel Pirineu. Fes la teva reserva i allotja’t en un hotel amb experiència per a motoristes!

Back To Top