skip to Main Content
973470449
info@hotelcalpetit.es

Restaurant de cuina tradicional catalana a l’Alt Urgell

Tens pensat fer una visita a les terres de Lleida durant aquestes vacances? Aleshores no pots deixar escapar l’oportunitat d’anar al millor restaurant de cuina tradicional catalana per donar-te un caprici a tu i al teu estómac! Sí, t’estem parlant de Cal Petit, situat als peus del Pirineu, a Oliana, Alt Urgell.

Cal Petit és un hotel familiar de muntanya que, com hem comentat, compta amb un restaurant que té unes esplèndides vistes. A banda de donar-li al cos un menjar boníssim, el paisatge que veuràs et deixarà fascinat mentre menges els millors productes de la cuina tradicional catalana. Un autèntic horitzó on apreciar la serralada pirinenca plena de la vegetació que la fa tan especial.

Cal petit, el plaer de menjar bé

La proposta gastronòmica del restaurant de cuina catalana tradicional, Cal Petit, és immillorable i molt elaborada. Aquesta ofereix productes de proximitat i de temporada, els quals aconseguim gràcies al cultiu de fruites i hortalisses ecològiques que es cullen des del mateix hort del restaurant. Tot això permet que no es faci servir cap mena de producte químic perquè el plat arribi a taula i, seguidament, el paladar pugui experimentar els sabors del territori d’una manera molt més intensa i gustosa.

Aquest restaurant combina una gastronomia tradicional i d’autor amb veu pròpia. Per tant, us farà viure una experiència única amb la degustació dels plats inspirats en les elaboracions més memorables del Pirineu. A més, com que només cuinem amb productes de temporada, la varietat està assegurada, ja que la carta varia segons la temporada.

Les nostres especialitats són les següents:

Carns a la brasa
Pèsols
Foie de la casa trufat amb salsa d’Oporto
Cargols a la cassola
Espatlla de xai al forn
Escudella catalana “Cal Petit”

Però també tenim en compte les persones amb intoleràncies/al·lèrgies i oferim plats personalitzats. Així com, també tenim opcions per a celíacs, vegetarians i vegans.

Aprofita el pack gastronòmic del restaurant de cuina tradicional catalana

A Cal Petit comptem amb diverses promocions, però sabem que si ets aquí llegint això és perquè la que més s’ajusta als teus gustos és la del pack gastronòmic! Mitjançant aquesta meravellosa promoció podràs regalar una escapada a Oliana.

Amb ella et podràs beneficiar d’una nit d’allotjament per a dues persones en una de les millors habitacions de l’hotel: Gran Confort, on la comoditat i la tranquil·litat estan garantides. A més, i aquí ve el més desitjable, tant el sopar com l’esmorzar estan inclosos! Però espera perquè aquests menjars estan elaborats a base dels productes de proximitat i temporada collits al mateix hort del restaurant. Hi pot haver alguna cosa més deliciosa?

Si ets un apassionat del menjar de qualitat, no et pots resistir a venir a dinar al nostre restaurant de cuina tradicional catalana que et farà perdre tots els sentits! Posa’t en contacte amb nosaltres per gaudir d’aquesta magnífica oferta gastronòmica de la que no et podràs oblidar en molt temps.

Back To Top