skip to Main Content
973470449
info@hotelcalpetit.es

Turisme familiar als peus dels Pirineus: descobreix les terres de Lleida en familia

Si ets dels que els hi encanta fer turisme familiar als peus dels Pirineus i encara no coneix el poble d’Oliana, et falta descobrir un dels municipis amb més encant de tota Lleida. Envoltat d’un entorn ple de natura, també és una destinació ideal perquè pugueu gaudir d’un patrimoni cultural que farà vibrar tota la família.

Turisme familiar als peus dels Pirineus: activitats per tots els gustos

Oliana es caracteritza per estar a la zona perfecta per poder assistir a diferents activitats que farà que tota la família s’ho passi genial. A continuació us fem una recopilació que desperta l’interès a visitar aquest lloc a tots els integrants:

Parc Astronòmic Montsec

Les estrelles i l’univers és una cosa que impressiona la gran majoria de la gent, tingui l’edat que tingui. És un dels temes que solen cridar l’atenció perquè està ple d’incerteses, unes incerteses que només es resolen mitjançant l’observació. Des del Parc Astronòmic del Montsec podreu apreciar els racons més impressionants de l’univers i aprendre sobre astronomia.

Rutes fàcils

T’animem a iniciar-te en una de les rutes de senderisme més interessants per fer amb tota la família: la ruta circular de Sant Andreu del Castell. És força apta per a tota mena de públics gràcies al seu itinerari, de tan sols 6 quilòmetres amb un desnivell lleuger. És ideal per passar un agradable dia passejant entre unes precioses vistes naturals.

Zoo del Pirineu d’Odèn

És una organització sense ànim de lucre que acull i cuida animals salvatges maltractats o ferits. Hi ha la possibilitat d’acariciar-los, cosa que farà d’aquest dia una vivència única plena de moments inoblidables, tant per als més petits com per als més grans. Per què, a qui no li emociona apreciar de prop tots aquests animals?

Ràfting al Parc de la Seu d’Urgell

L’aventura està assegurada amb el ràfting que s’organitza al parc de la Seu d’Urgell! Baixaràs en un bot pel canal olímpic d’aigües braves. Això sí, la seguretat i el confort estan ben assegurats. Atreveix-te a viure una experiència que us omplirà de fortes emocions i no us deixarà indiferents.

La tranquil·litat que estàs buscant a Cal Petit

Cal Petit és un hotel de muntanya que sol acollir turisme familiar als Pirineus. És el lloc perfecte per relaxar-se i assolir una desconnexió total després d’una dura i llarga jornada de turisme. L’ambient de pau i confort que crea és gràcies al fet que està ubicat en un acollidor edifici de pedra i fusta, en un entorn rural al mig de la natura. Els seus paisatges, la cuina i el càlid tracte faran realitat l’estada que fa temps que portes imaginant-te.

Així que si la teva idea és fer turisme familiar als Pirineus, no li donis més voltes perquè no trobaràs un lloc millor que aquest. Allotja’t a Cal Petit i no t’ho perdis! T’estem esperant!

Back To Top